Succes pentru CFR în fața nou-promovatei Chindia. Campionii au întors soarta partidei după pauză

Succes pentru CFR în fața nou-promovatei Chindia. Campionii au întors soarta partidei după pauză

Trupa lui Dan Petrescu a câștigat în fața formației conduse de Viorel Moldovan, după ce dâmbovițenii au condus după prima repriză.

Partida de la Ploiești a început cu campionii în atac, iar Păun a ratat prima ocazie a partidei. Câteva secunde mai târziu, Țucudean și-a încercat și el norocul, însă șutul său a trecut la mare distanță de poarta gazdelor. Treptat, jocul s-a echilibrat, iar jucătorii Chindiei au prins curaj.

După aproape o jumătate de oră de joc, Neicuțescu a primit o minge în careu, a șutat puternic și a reușit sa înscrie, în ciuda opoziției lui Vâtcă. "Feroviarii" au alergat după egalare, însă singura oportunitate a venit înainte de pauză, când Păun a lovit bara. Astfel, scorul primei reprize a fost 1-0.

Formația din Gruia a început bine actul secund, iar golgheterul Țucudean a fost din nou salvatorul clujenilor. Atacantul a înscris la cinci minute de la reluare și a restabilit egalitatea. Aurelio a avut imediat ocazia de a aduce trupa lui Dan Petrescu în avantaj, dar Aioanei a respins șutul său de la distanță.

La jumatatea reprizei secunde, Păun a șutat puternic din afara careului și i-a adus pe "feroviari" în avantaj. Clujenii nu s-au oprit, iar Deac a majorat diferența cu un sfert de oră înainte de final. Ciprian Deac a înscris din nou în ultimul minut și a stabilit scorul final, 4-1

Echipele de start: Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu - Novac, Mihai - Neguț, Cherchez (Florea '71), Yameoho - Neicuțescu

CFR Cluj: Vâtcă - Butean, Mureșan, Cestor, Peteleu - Itu (Luis Aurelio '27), Hoban, Păun - Deac, Țucudean (Omrani '66), Costache (Petrila 88)

Comenteaza