Succes zdrobitor pentru U-BT în fața echipei Rapid (98-81)

Succes zdrobitor pentru U-BT în fața echipei Rapid (98-81)
| Foto: Facebook/ U BT

U-Banca Transilvania câștigă încă o dată împotriva echipei Rapid și continuă seria fără înfrângeri în actualul sezon al Ligii Naționale.

U-BT Cluj-Napoca a obținut o victorie convingătoare împotriva echipei Rapid, scor 98-81, chiar fără prezența conducătorului de joc Bryce Jones. Partida a început echilibrat, dar gazdele și-au dorit să profite de terenul propriu.

Apărarea lui Rapid nu a strălucit, iar americanul Pridgett a reprezentat o amenințare. Trupa lui Tudor Costescu a deschis scorul cu 27 de puncte în primul sfert, terminându-l la o mică diferență.

U-Banca Transilvania a revenit prin prestația dominantă a lui Emi Cățe și contribuția lui Adam Mokoka, conducând la pauză cu 56-53. În repriza a doua, echipa din Cluj a demonstrat superioritate.

Chiar fără conducătorul de joc principal, oaspeții au avut claritate în atac și au gestionat partida în mod eficient. Jarell Eddie a condus cu 19 puncte, stabilindu-se scorul de 80-61, și „studenții” nu au întâmpinat dificultăți până la final.

Ultimul sfert a fost dominat de Cluj, iar antrenorul Mihai Silvășan a folosit întregul lot de baschetbaliști înscrise pe foaia de joc.

Comenteaza