Șumudică a propus un jucător la CFR Cluj. Răspunsul lui Balaj

Șumudică a propus un jucător la CFR Cluj. Răspunsul lui Balaj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor al formației din Gruia l-a recomandat "feroviarilor"pe unul dinte preferații săi.

Deși nu a plecat în cele mai bune condiții de la CFR Cluj, Marius Șumudică susține că e încă atașat de clujeni și, aflat în dialog cu Cristi Balaj, i-a propus președintelui din Gruia un jucător. Este vorba despre Silviu Lung Jr., portarul pe care antrenorul l-a pregătit la trei echipe diferite, Astra Giurgiu, Kayserispor (Turcia) și Al-Raed (Arabia Saudită).

"Vă fac o propunere să vă gândiți la Silviu Lung jr. E liber de contract și din câte știu nu mai vrea să dea curs ofertelor din străinătate. El a avut continuitate. E un băiat deosebit, de vestiar. Eu mă uit la ceea ce a făcut în ultimul an. Silviu Lung a fost la Astra 6-7 ani, la Craiova 3-4 ani, la Kayesrispor, 4-5 ani, iar acum știu că nu mai vrea să se întoarcă în Arabia Saudită", a spus antrenorul la Digisport.

Răspunul lui Cristi Balaj nu a întârziat să apară, însă oficialul formației din Gruia susține că Scuffet rămâne prima variantă pentru poarta "feroviarilor".

"Nu vă ascund faptul că, înainte să meargă la Al-Raed, am fost în discuții. A fost cât se poate de corect atunci. În acest moment îl avem pe Scuffet, vom vedea", a declarat Balaj.

În stagiunea precedentă, Simone Scuffet (27 de ani) a jucat în 48 de partide, iar în 19 dintre acestea nu a primit gol, în timp ce Silviu Lung Jr. (34 de ani) a strâns 28 de apariții, păstrând poarta intactă în doar 4 jocuri.

Comenteaza