Șumudică, despre scandalul de la CFR Cluj dintre patron şi antrenor: "E un contract cu drepturi și obligații"

Șumudică, despre scandalul de la CFR Cluj dintre patron şi antrenor: "E un contract cu drepturi și obligații"
| Foto: sursa: colaj - playtech.ro

Fostul antrenor al campioanei din Gruia, Marius Șumudică, a comentat pe marginea ultimului scandal apărut la CFR Cluj, între antrenorul Dan Petrescu și patronul Neluțu Varga.

„Eu n-aș mai fi rămas dacă un oficial ar fi spus ce a spus domnul Varga despre Dan Petrescu. Dă dovadă că n-are încredere în antrenor. Pierzi grupul de jucători, pierzi fani. E vorba despre patron, totuși, cel care dictează.

Nu aș fi renunțat niciodată la clauza de 400.000 de euro. E un contract pe care cele două părți trebuie să le respecte. Eu când am făcut contractul la CFR Cluj, am făcut un contract cu drepturi și obligații. Deocamdată, din ce am văzut în media, patronul n-a zis că vrea să se despartă de antrenor. (...) 

În momentul de față e greu ca Dan Petrescu să continue activitatea acolo și să fie focusat pe ce se întâmplă acolo. E foarte greu ca antrenorul, șeful vestiarului, să mai aibă autoritate. Cel puțin cei care joacă mai puțin vor fi nemulțumiți. (...) Jucătorii nemulțumiți se vor da de partea cuiva.

(...) Nu se poate ieși din această situație decât dacă i se va plăti clauza. Dragoste cu sila nu se poate. Când patronul iese și spune așa ceva…”, a transmis Marius Șumudică la Digisport.

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, în contextul conflictului deschis cu patronul de la CFR Cluj, că renunțarea la clauza de 400.000 de euro nu este una dintre opțiunile sale.

Comenteaza