Șumudică, dezamăgit de elevii săi după umilința de la Belgrad: “Mie îmi e rușine și sper ca asta să simtă și jucătorii”

Șumudică, dezamăgit de elevii săi după umilința de la Belgrad: “Mie îmi e rușine și sper ca asta să simtă și jucătorii”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a fost învinsă categoric în prima manșă a play-off-ului Europa League, scor 4-0, pe terenul celor de la Steaua Roșie.

Campioana României este aproape eliminată și din ce de-a doua competiției continentală, după un eșec usturător la Belgrad. La finalul partidei, antrenorul CFR-ului, Marius Șumudică, a vorbit sincer în legătură cu prestația elevilor săi, dar și despre șansele minime de calificare.

“Este un meci în care am avut o prestație rușinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri. Era un meci echilibrat, nu aveam probleme. Apoi, pierdem mingea foarte ușor, în repriza a doua le facem cadou două goluri… Am luat goluri pe greșeli personale.

Este rușinos ce se întâmplă. Mie îmi e rușine și sper ca asta să simtă și jucătorii. Este o echipă care juca doar cu minge lungă. I-am blocat, dar când în minutul 5 tu pierzi mingea și iei gol… Ce să antrenezi la astea?

Am avut și ghinion. Chipciu s-a accidentat ieri, nu l-am avut nici pe Păun… Suntem obosiți, suntem echipa care a jucat cele mai multe meciuri. Avem o echipă cu o vârstă înaintată. Să revenim de la 0-4? E greu, e SF”, a spus antrenorul campioanei pentru Pro X.

Comenteaza