Șumudică, înaintea primului meci al sezonului în Liga 1: “Jucătorii care vor intra vor trebui să demonstreze că merită să joace la CFR”

Șumudică, înaintea primului meci al sezonului în Liga 1: “Jucătorii care vor intra vor trebui să demonstreze că merită să joace la CFR”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a recunoscut ca va fi nevoit să efectueze o serie de schimbări în echipă, după jocul de 120 de minute împotriva celor de la Borac Banja Luka.

CFR Cluj începe un nou sezon din Liga 1, din postura de campioană a ultimelor patru ediții de campionat. Marius Șumudică e optimist înaintea partidei și speră că elevii săi se vor impune, în ciuda oboselii care s-a acumulat după partida cu Borac Banja Luka.

”E primul meci din Liga I, noi am mai jucat meciuri. Este un joc normal de campionat, pe care va trebui să-l tratăm ca atare şi să-l câştigăm. Vor fi schimbări în echipă, fiindcă venim după 120 de minute jucate în deplasare. Jucătorii care vor intra vor trebui să demonstreze că merită să joace la CFR”, a spus antrenorul.

Tehnicianul campioanei a vorbit și despre următorele mutări ale “feroviarilor” în perioada de mercato. “Nu aştept niciun transfer deocamdată. Suntem în discuţii cu un atacant. Avem un lot destul de bine structurat, doar la un atacant mă gândesc, suntem în discuţii uc preşedintele clubului şi sperăm să găsim soluţia cea mai la îndemână să aducem un atacant la CFR”, a transmis Șumudică.

Meciul dintre CFR Cluj și FC U Craiova se va disputa vineri, de la 21:30, pe arena din Gruia.

Comenteaza