Șumudică, mulțumit de echipa sa, după succesul cu Farul: “Jucătorii au arătat caracter”

Șumudică, mulțumit de echipa sa, după succesul cu Farul: “Jucătorii au arătat caracter”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a fost încântat după ce formația sa a obținut a cincea victorie din tot atâtea posibile în startul noului sezon de Liga 1.

Campioana s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Farul, scor 1-0, și continuă parcursul fără greșeală din campionat. La finalul partidei, Marius Șumudică s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi, în ciuda timpului scurt pe care l-au avut la dispoziție pentru pregătirea meciului.

”Țin să-mi felicit jucătorii, e victoria lor. Nici nu știu dacă pot să mă bucur, nu mi-a trecut încă supărarea de la ce s-a întâmplat la Berna, dar nu mi-a fost ușor să pregătesc echipa după acel eșec, având în vedere că au fost doar două zile distanță.

Jucătorii au arătat caracter, nu e ușor să păstrezi montat un lot format din 25 de persoane și să schimbi din 3 în 3 zile. Noi am jucat practic doar cu 2 din cei care au jucat la Berna. Nu o să uit niciodată ce mi-a spus un antrenor mare. Mai importanți sunt cei care nu joacă și îi ajută pe ceilalți să se antreneze.

Nu e ușor să ai 5 din 5, nici nu știu de cât timp o echipă n-a realizat o astfel de performanță. Ne așteaptă o dublă extraordinar de grea. Steaua Roșie a reușit să-și amâne acest joc. E inevitabil să nu apară probleme de accidentări întâlnind o echipă bună.

Țin să felicit Farul, o echipă extrem de incomodă, care joacă un fotbal bun. Când Hagi spune că produce fotbal, asta face. O echipă care joacă la săptămână. Are o medie de vârstă mai scăzută decât a noastră și atunci automat intervin problemele.

Ne-am retras în a doua repriză puțin, dar asta nu vine de la mine, ci din subconștientul jucătorilor, pentru că vor să conserve rezultatul. Prima repriză cred că e cea mai bună a CFR-ului cu Șumudică la timonă.

Dacă urmăriți toate acțiunile derulate, cred că a fost în urma unor trasee bine structurare, bine lucrate. Avem acea ocazie a lui Deac, fază extraordinară, bara lui Rodriguez, avem Graovac cu capul. Pe final, putea să ne coste. Repet, în prima repriză jucătorii au făcut un joc fantastic.

Am înțeles că Chipciu are o entorsă la gleznă. Petrila are o lovitură în coaste, e foarte greu să te recuperezi, practic ai dureri și când strănuți sau râzi. Eu m-am întâlnit cu astfel de probleme. Am pierdut jucători, dar vom vedea pe ce ne putem baza.

Sper să-mi recuperez cât mai repede jucătorii și să ne jucăm șansa. De ce să-mi fie frică? Nu mi-a fost niciodată. M-am dus la West Ham și i-am scos pe Stadionul Olimpic cu 70.000 de spectatori în tribună. Mergem să jucăm, am încredere în jucătorii mei și sunt ferm convins că vom da tot ce este mai bun”, a spus Șumudică, potrivit Digisport.

Comenteaza