Șumudică ratează șansa primului trofeu la CFR Cluj. “Feroviarii” au pierdut Supercupa României

Șumudică ratează șansa primului trofeu la CFR Cluj. “Feroviarii” au pierdut Supercupa României
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana Ligii 1 a fost învinsă de deținătoarea Cupei României, CS U Craiova, 4-2, după executarea loviturilor de departajare.

În primele secvențe ale partidei de pa Național Arena, cele două formații au jucat pe contre. Treptat, “feroviarii” au preluat inițiativa, iar Sigurjonsson a avut prima șansă importantă a meciului, cu un șut din marginea careului (13). Apoi, Debeljuh a trecut aproape de un balon centrat foarte bine de Deac (21).

Oltenii au răspuns grație unei faze fixe, în urma căreia Koljic putea devia în plasă mingea trimisă imprecis de Marius Constantin (25). În minutele ce au urmat, jocul a stat sub semnul echilibrului. Totuși, cu patru minute înainte de pauză, balonul a circulat tot pe careul Deac-Debeljuh, însă croatul a reluat alături, iar scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, Marius Șumudică a introdus forțe proaspete în ofensivă, iar formația sa a dominat jocul. “Feroviarii” au întâmpinat probleme serioase în fața unei formații care s-a apărat organizat, iar după ce prima oră a meciului s-a scurs, clujenii și-au pierdut din avânt.

În ultima parte a jocului, ritmul a scăzut considerabil. Ambele rivale au părut că asteaptă finalul timpului regulamentar și executarea loviturilor de departajare. Astfel, partida s-a încheiat 0-0, iar a reușit să se impună la penalty-uri cu

Au marcat: Gustavo, J. Rodriguez, Găman, Cicâldău, Costache, Markovic

Au ratat: Păun, Omrani

Comenteaza