Video Super-golul jucătorului "Universităţii" Cluj, Albert Hofman, care a punctat sub tricolor

Super-golul jucătorului "Universităţii" Cluj, Albert Hofman, care a punctat sub tricolor
| Foto: Facebook U Cluj

Jucătorul de 18 ani de la "Universitatea" Cluj, Albert Hofman, a reușit un gol de generic în meciul României U19 cu San Marino.

Jucătorul de la Cluj, Albert Hofman, a marcat al doilea gol al României U19 în partida cu San Marino din preliminariile EURO 2022. Micii „tricolori” s-au impus cu - și mai au de disputat un meci împotriva Turciei. Ultimul joc al mini-turneului va avea loc marți, de la ora 16:00.

Fanii Universităţii l-au felicitat pe tânărul talentat, care a marcat un super-gol de nota 10, din foarfecă, în tricoul naţionalei. "Felicitări Albert!", "Bravo copile", "Aşa se joacă la Cluj", "Felicitări". Unii dintre fani au apreciat că e vizibil cum creşte valoarea acestui fotbalist cu fiecare meci şi că ar fi greu pentru echipa clujeană să îl poată păstra în lot şi anul viitor: "La anu' nu mai poate să îl țină "U" Cluj este imposibil".  

Fotbalistul în vârstă de 18 ani de la "U" Cluj are parte de un început de sezon cum nu se poate mai bun şi la echipa de club, nu doar la naţionala de juniori. Albert Hofman se luptă în ierarhia golgheterilor Unviersității Cluj cu Boiciuc și Ribeiro. 

Comenteaza