”Superportarul” ratat de CFR a ajuns peste ocean

”Superportarul” ratat de CFR a ajuns peste ocean
Goalkeeperul neozeelandez, Stefan Marinovic (25 ani), care a fost urmărit în această vară de CFR Cluj, a bătut palma cu o echipă de peste ocean.

Tânărul portar s-a înțeles cu canadienii de la Vancouver Whitecaps, anunță mlssoccer.com. Sezonul trecut, formația nord-americană s-a clasat pe locul 8 în Conferința de Vest. Antrenorul de la Vancouver, Carl Robinson, nu a ezitat să-și laude noul elev. "Stefan are toate calitățile necesare unui goalkeeper", a spus Robinson, în sursa citată.

Marinovic a evoluat în ultimii trei ani la SpVgg Unterhaching (Liga a IV-a germană), cu care a reușit să promoveze în al treilea eșalon la finalul acestui sezon. Aici a fost coleg cu românul Max Nicu. Portarul de 25 ani are 19 selecții în Naționala Noii Zeelande și a fost titular în toate cele trei meciuri ale țării sale de la Cupa Confederațiilor 2017. Noua Zeelandă a dat piept cu țara gazdă Rusia (0-2), Mexic (1-2) și campioana europeană Portugalia (0-4).

În iunie, surse din cadrul clubului SpVgg Unterhaching au dezvăluit, pentru ZIUA de CLUJ, că CFR este interesată de Marinovic. "Feroviarii" l-au sunat pe goalkeeper, dar mutarea nu s-a mai concretizat. Formația din Gruia l-a transferat, în schimb, pe croatul Tomislav Duka. Marinovic a strâns 76 meciuri la clubul german și e cotat la 175.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza