Supervedeta lui Bayern, Arjen Robben, a reluat antrenamentele

Supervedeta lui Bayern, Arjen Robben, a reluat antrenamentele
Fotbalistul olandez Arjen Robben (foto, centru), una din super-vedetele lui Bayern Munchen şi a fotbalului mondial, a reluat antrenamentele uşoare după o accidentare suferită acum câteva luni.
Mijlocaşul ofenisv al bavarezilor a început sesiunile de alergare uşoară vineri, însă recuperarea lui va mai dura cel puţin până la Crăciun.

Arjen Robben s-a accidentat înainte de începerea Cupei Mondiale din Africa de Sud, într-un meci amical disputat între Olanda şi Ungaria. Fotbalistul a participat la Cupa Mondială 2010 şi a fost folosit începând din faza eliminatorie, fiind una din piesele de bază pentru accederea olandezilor în finala Mondialului, pierdută cu 0-1 cu Spania.

După încheierea celei mai importante competiţii fotbalistice a anului fotbalistul nu a mai putut fi folosit, efectele accidentării reapărând din nou.

Absenţa lui Robben, unul din favoriţii pentru câştigarea titlului de fotbalistul anului 2010, dar şi a altor vedete ale lui Bayern nu a scăpat echipa CFR Cluj de două înfrângeri în faţa bavarezilor, în cadrul grupei E din Liga Campionilor.

Vezi mai jos golul reuşit de Robben în manşa retur din sferturile Ligii Campionilor, cu Manchester United, care a dus-o pe Bayern în semifinalele ediţiei 2009-2010 a competiţiei. Ulterior, bavarezii au jucat finala, pierdută însă cu 0-2 cu Internazionale Milano.

Comenteaza