Suporterii CFR au primit bilete gratuite la meciul cu "U". O parte dintre acestea au ajuns la fanii alb-negri

Suporterii CFR au primit bilete gratuite la meciul cu
Câteva sute de bilete gratuite pentru peluza ceferistă au fost împărţite gratuit de unul din liderii galeriei feroviare. Pentru clujeanul de rând, cel mai ieftin tichet costă 150 de lei.

200 de bilete pentru meciul CFR -"U" au fost distribuite gratuit de Lorand, unul din liderii galeriei feroviare. Deşi acestea trebuiau să intre doar în posesia suporterilor echipei din Gruia, multe dintre ele au ajuns la "U"-işti.

"Se dădeau două bilete de căciulă, în barul Dowtown, din spate de la Central. Mi s-a zis că mâine se vor mai aduce câteva sute. Eu am pus mâna pe patru, dar şi alţi amici de-ai mei au luat. Biletele sunt la ei în peluză. Vom merge acolo, pentru că nu toţi ne permitem să le cumpărăm. Vom susţine Universitatea din peluza lor, indiferent de consecinţe", a declarat Gabi, un fan înfocat al Universităţii.

ziuadecj.ro vă prezintă cum arată un bilet gratuit. Posesorul va intra în peluza II, sectorul 31. Pe bilet nu este scris nicăieri preţul.

"Cu această ocazie am aflat şi în ce constă coregrafia lor. Chiar m-am oferit voluntar să îi ajut la coregrafie, vineri, de la ora 10, la stadionul din Gruia. Voi merge cu nişte prieteni, cred că şi ei vor să pună mâna. Doar şapte oameni s-au înscris la voluntariat, vom completa noi până la 20", a agitat spiritele suporterul alb-negru.

Comenteaza