Suporterii CFR-ului: A fost anunţat din timp că fanii lui Dinamo din alte judeţe nu pot intra la peluza galeriei oaspete

Suporterii CFR-ului: A fost anunţat din timp că fanii lui Dinamo din alte judeţe nu pot intra la peluza galeriei oaspete
Conducerea clubului de fotbal CFR Cluj a anunţat cu 4 zile înainte de meci că accesul la peluza rezervată echipei oaspete se va face pe baza buletinului eliberat în Bucureşti, astfel că fanii echipei putea asista la meci în alte sectoare de tribună, lucru care s-a şi întâmplat în cauzul unor adintre ei, precizează suporterii echipei clujene, într-un comunicat de presă.
Reprezentanţii galeriei kvsc1907 ataşează inclusiv o fotografie în care poate fi observat cel puţin un susţintăro dinamovist, cu însemnele clubului, în mijlocul altor suporteri, probabil neutri, sau simpatizanţi ai uneia din cele două echipe.

“Vă aducem la cunoştinţă faptul că la fiecare deplasare pe care Galeria CFR a avut-o în Bucureşti, Jandarmeria Capitalei a solicitat Liste nominale cu date despre fiecare suporter ce urma să intre pe stadion (nume, prenume, CNP), iar la intrarea pe stadioanele din capitală fiecare suporter trebuia să prezinte actul de identitate. Vă reamintim că în august 2008 cu ocazia meciului de campionat Rapid - CFR Cluj, Jandarmeria Bucuresti a interzis intrarea pe raza Bucureştiului microbuzelor suporterilor CFR, fapt trecut cu vederea de echidistanta presă sportivă din Romania”, specifică pe de altă parte reprezentanţii galeriei clujene.

Suporterii CFR-ului adaugă că galeria lui Dinamo a asistat în ultimii 7 ani la meciurile de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, fără a avea loc incidente majore şi că “problemele au venit de regulă de la suporterii unei alte echipe infratite cu aceştia”.

Reprezentanţii galeriei clujene felicită ironic suporterii Universităţii Cluj, despre care spun că au fost prezenţi în număr mult mai mare la meciul CFR - Dinamo, decât la partida jucată de "U" în deplasare cu Sportul Studenţesc.

Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti s-a disputat duminică seară. Scorul final a fost 1-0 pentru echipa gazdă.

Forţele de ordine au permis accesul la peluza rezervată echipei oaspete doar suporterilor Dinamovişti cu buletin de Bucureşti sua de Ilfov, însă aceştia au ieşti la pauză afară, în semn de solidaritate cu colegii lor, din alte judeţe, care nu au putut intra în peluza respectivă. Majoritatea fanilor dinamovişti au urmărit meciul la restaurantul unui hotel din apropiere ori au plecat înspre centru.




Comenteaza