DerbydeCluj: Suporterii "U" Cluj, acces FĂRĂ RESTRICŢII în orice zonă a stadionului CFR Cluj

DerbydeCluj: Suporterii "U" Cluj, acces FĂRĂ RESTRICŢII în orice zonă a stadionului CFR Cluj
| Foto: https://www.facebook.com/Sepcilerosii1919/

Derby-ul Clujului dintre campioana CFR Cluj şi echipa de suflet a oraşului, Universitatea Cluj, va avea loc luni, 13 martie, de la ora 20:30, pe stadionul gazdelor din Gruia. 
 

Şepcile Roşii transmit că, în urma întâlnirii organizate marți la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, suporterii lui "U" Cluj au obţinut acces la derby în orice zonă a stadionului CFR Cluj cu fulare  eșarfe, șepci, îmbrăcăminte cu însemnele clubului. Totuşi, accesul cu steaguri şi bannere va fi permis doar la peluza oaspeţilor. 

"În urma întâlnirii organizate marți la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, la care au participat reprezentanți ai cluburilor FC Universitatea Cluj și CFR și reprezentanți ai instituțiilor din sfera ordinii și siguranței publice, s-a stabilit ca suporterii "U" Cluj să poată achiziţiona bilete online, pe www.bilete.ro, în orice zonă a stadionului din Gruia, fără restricţii.   

Cu aceeași ocazie s-a stabilit ca suporterii "U" Cluj să aibă acces în orice zonă a stadionului cu fulare, eșarfe, șepci, îmbrăcăminte cu însemnele clubului nostru, urmând ca accesul cu steaguri și bannere să fie permis doar în sectorul galeriei oaspete de la peluză", au anunţat suporterii Universităţii Cluj. 

Totodată, Şepcile Roşii fac un apel la cei care vor participa la derby-ul oraşului dea dovadă de un comportament civilizat.  

"De asemenea, ambele părți s-au angajat să asigure o atmosferă civilizată la #DerbydeCluj. În speranța că toţi suporterii vor avea acces nerestricționat la partida de luni, facem un apel către iubitorii fotbalului să manifeste o atitudine civilizată şi un comportament corect.  Ne vedem cu toţii în Gruia!", mai transmit Şepcile Roşii

Comenteaza