Suporterii Universității Cluj neagă amenințările la adresa lui Falub: “Suparările sunt trecătoare și nu au cum să umbrească respectul pe care îl merită”

Suporterii Universității Cluj neagă amenințările la adresa lui Falub: “Suparările sunt trecătoare și nu au cum să umbrească respectul pe care îl merită”
| Foto: facebook.com/sportsfestivalcom

Peluza “Șepcile Roșii” a publicat un mesaj prin care neagă informațiile conform cărora fanii echipei clujene l-ar fi amenințat pe antrenor înaintea jocului de la Buzău.

După înfrângerea Univeristății Cluj, în fața Gloriei Buzău, scor 2-1, au apărut mai multe informații conform cărora Adrian Falub și membrii ai familiei sale ar fi fost amenințați de suporteri. Peluza “Șepcile Roșii” a publicat un mesaj prin care neagă aceste informații. În plus, suporterii au dezvăluit și un mesaj pe care l-au transmis echipei și staff-ului și au făcut apel la unitate.

“U-știi își doresc să își salute jucătorii când îi întâlnesc prin oraș, să îi felicite pentru ce realizează pe teren, să îi încurajeze după eșecuri pentru ca i-au văzut luptând și făcând cinste simbolului U! U-iștii își doresc motive de bucurie, să se întâlnească cu 2-3 ore înainte de meci și să rămână alte 2-3 după, să sărbătorească existența lui U.

Vrem ca zilele de meci să redevină zile de sărbătoare în care simbolurile lui U se poartă cu mândrie și nu sunt doar “haine de duminică”! Vrem să ne oferiți motive de bucurie. Și chiar dacă nu ne cunoaștem, să ne salutăm în trafic dacă avem fanion cu U în parbriz, să ne salutăm pe stradă când purtăm simbolurile Universității! Ne este dor de deplasări și de iubirea pe care vrem să o arătăm pentru U de câte ori avem ocazia, ne lipsesc motivele să facem baie în Someș sau la fântână la Avram Iancu!

Trebuie să facem istorie și să revenim acolo unde ne este locul, trebuie să ne propunem promovarea din prima secundă a noului sezon! Anul ăsta poate avem șanse mai mici, pentru că suntem la începutul unei construcții, însă ce frumos ar fi să reușim tocmai de acum!”

Rândurile de mai sus sunt o parte din textul pe care staff-ul și jucătorii Universității Cluj-Napoca l-au primit din partea suporterilor într-o perioadă tulbure, cu rezultate mediocre, sub așteptările tuturor celor care vibrează în spiritul U. În mod normal acest gen de mesaje rămân între noi și sunt gandite atât de personal încât nu ne dorim să fie făcute publice. Din păcate este nevoie de explicații și lămuriri în contextul în care presa avidă de senzațional și într-o vânătoare continuă de subiecte de can-can construiește și publică articole, fără să verifice informații, bazându-se doar pe bârfe, zvonuri sau informații trunchiate.

Suporterii Universității Cluj-Napoca, Șepcile Roșii, sunt alături de Simbolul U la bine și la rău, fie vreme bună, fie vreme rea! Nu permitem nimănui să transforme dragostea și pasiunea care ne face să vibrăm, într-un subiect de can-can și bălăcăreală publică!

Respectul pentru orice simbol al Universității există și rămâne etern! Un nume precum Adrian Falub face parte din galeria valorilor Universității, un nume care este asociat cu momente de fericire si realizări alături de U Cluj. Nereușitele, nemulțumirile și suparările din momentul vorbirii, sunt trecătoare și nu au cum să umbrească respectul pe care un U-ist adevărat precum Adrian Falub îl merită.

În contextul dat, în care lipsa rezultatelor și frustrările acumulate au alimentat o stare de tensiune, cu reproșuri și nemulțumiri, formulate neacademic pe alocuri, între suporteri și reprezentanții clubului, Peluza Șepcile Roșii comunică răspicat că amenințările la adresa jucătorilor sau subminarea autorității antrenorului vehiculate în presă, sunt informații inventate, fără vre-un suport real!

Celor din presă, publicațiilor sau surselor de știri, vă somăm, invităm, recomandăm să încetați în a transforma Universitatea Cluj-Napoca în subiect de can-can sau subiectul articolelor jegoase de scandal. Verificați informațiile care fac obiectul articolelor sau știrilor voastre! Nu vă mai rezumați la a cita conversații sau postări de pe facebook! Faceți-vă meseria cu decență și bun simț și dovediți că meritați respectul pe care îl pretindeți asociat meseriei căreia încă, în situația dată, nu îi faceți cinste!

Haide U! Te iubim cu sufletu’!", e mesajul transmis de Peluza "Șepcile Roșii"

loading...
Comenteaza