Surpriza finalului de an. Hermannstadt a câștigat pe terenul campioanei

Surpriza finalului de an. Hermannstadt a câștigat pe terenul campioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a fost învinsă de sibieni chiar din fază fixă și încheie 2022 cu un eșec. 

În fața unei asistențe scăzute din cauza temperaturilor sub 0 grade, campioana a încercat să atace încă din start. Dan Petrescu a început cu doi atacanți veritabili a căror prezență fizică în careu a încercat să o exploateze. Totuși, prima ocazie a venit din gheata lui Camora, care a șutat puternic în plasa laterală (11).

Oaspeții s-au mulțumit cu acțiuni rapide, însă au ajuns în puține momente în apropierea careului clujean. În schimb, CFR a continuat să atace, dar ocaziile au venit din faze fixe. După o jumătate de oră de joc, Birligea putea marca, dar a trimis peste din poziție ideală (31).

Răspunsul sibienilor a venit prin Balaure, a cărui lovitură de cap a trecut peste transversală (36). Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Și la revenirea de la cabine jocul s-a desfășurat după același scenariu. CFR Cluj a fost echipa care a atacat, însă nu a reușit și să își creeze ocazii. Mai mult, terenul înghețat le-a pus probleme ambelor formații.

Campioana a continuat să se bazeze pe mingi lungi, dar apărarea sibiană a rezistat. Nici fazele fixe nu au mai dat roade pentru "feroviari", care au intrat în criză de idei în finalul partidei.

Când meciul părea că se îndreaptă spre o remiză albă, oaspeții au reușit să dea lovitura. La câteva secunde după ce Kolinger a fost eliminat, sibienii au beneficiat de un corner în urma căruia Bejan a marcat, iar Hermannstadt s-a impus cu 1-0.

Comenteaza