Surpriză în Gruia. Dan Petrescu nu a fost prezent la reunire și negociază cu mai multe echipe din Golf

Surpriză în Gruia. Dan Petrescu nu a fost prezent la reunire și negociază cu mai multe echipe din Golf
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși a cucerit un nou titlu alături de “feroviari”, tehnicianul ar fi tentat să se despartă de CFR Cluj și a început tratativele cu formații din zona arabă.

Dan Petrescu pare tentat să repete scenariul din 2018, atunci când a plecat din Gruia imediat după cucerirea titlului și a semnat cu Guizhou Hengfeng din prima ligă chineză. GSP scrie că antrenorul campioanei a negociat în ultimele săptămâni cu mai multe formații din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Un motiv în plus de îngrijorare pentru conducerea “feroviarilor” este și faptul că Petrescu nu a fost prezent la reunirea echipei. Tehnicianul încearcă să le forțeze mâna șefilor din Gruia pentru a plăti salariile restante către fotbaliști și pentru a obține mutările pe care le dorește pe piața transferurilor.

Jucătorii sunt neplătiți de 4 luni și nu au încasat nici bonusurile pentru câștigarea titlului. Astfel, fotbaliștii și-ar putea depune memorii pentru a deveni liberi de contract.

Un impediment în plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj este reprezentat de clauza de reziliere a antrenorului care se ridică la 400.000 de euro. Astfel, orice club care îl dorește pe tehnician trebuie să achite această sumă pe lângă salariul tehnicianului.

Comenteaza