Surpriză în Gruia. Țucudean a acceptat să negocieze un nou contract cu CFR Cluj

Surpriză în Gruia. Țucudean a acceptat să negocieze un nou contract cu CFR Cluj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși înțelegerea dintre internaționalul român și club a expirat la 30 iunie, iar jucătorul a refuzat prelungirea, oficialii campioanei susțin că negocierile sunt în toi.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Deși un acord între clubul din Gruia și golgheterul Ligii 1 din precedentele două sezoane părea imposibil, cele două părți s-au așezat la masa negocierilor. Atacantul poate semna cu orice formația din postura de jucători liber, însă oficialii campioanei fac tot posibilul pentru a-l păstra în lot pe fotbalistul ce a înscris de 27 de ori pentru CFR. Informația a fost dezvăluită chiar de directorul sportiv al “feroviarilor”, Bogdan Mara.

“Lui George (n.r. - Ţucudean) i-a expirat contractul şi momentan nu s-a ajuns la un numitor comun. Sunt discuţii despre perioadă, despre bani. Când semnezi cu un jucător trebuie să se discute, sunt mai mulţi factori. Sunt discuţii, dar încă nu i s-a prelungit contractul.

Liber fiind, poate semna cu oricine, noi ne dorim să-l păstrăm, vom încerca. Să vedem dacă avem atuurile cele mai puternice. Arlauskis a prelungit, momentan, până la finalul campionatului. Mi-e greu să cred, are oferte importante, sunt cluburi care oferă bani mulţi. Mai departe vom vedea”, a declarat oficialul campioanei pentru Telekom Sport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza