Surpriză în Sala Polivalentă. U-BT a pierdut împotriva lui BCMU Pitești

Surpriză în Sala Polivalentă. U-BT a pierdut împotriva lui BCMU Pitești
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația clujeană a cedat în fața echipei din Trivale, scor 83-74 și a înregistrat cel de-al doilea eșec al sezonului în Liga Națională.

Partida din BT Arena a avut un start echilibrat. U-BT a preluat rapid inițiativă, însă piteștenii au stat constant în coasta echipei clujene. La finalul primelor 10 minute de joc, “studenții” erau în avantaj, 27-20. Sfertul secund s-a desfășurat după același scenario. Clujenii au încercat să se distanțeze, dar la pauză ecartul dintre cele două echipe era de doar un punct, 43-42.

Startul celei de-a doua părți a jocului a consemnat momente bune pentru piteșteni, care au reușit chiar să preia conducerea pe tabelă. Totuși, baschetbaliștii de la U-BT au “turat” motoarele și au reușit să se distanțeze de adversari. Astfel, înaintea celui de-al patrulea sfert, scorul era 64-56.

Totuși, ultima parte a partidei a fost una dezastruoasă pentru “studenți”. Elevii lui Mihai Silvășan au înscris de doar 10 ori, în timp ce BCMU Pitești a marcat 27 de puncte și a reușit să își adjudece partida, scor 83-74, cauzându-le clujenilor a doua înfrângere a sezonului în campionat.

Cel mai bun marcator al celor de la U-BT a fost Donatas Tarolis (22 puncte, 8 recuperări), urmat de Andrija Stipanovic (20 puncte, 3 recuperări) și Karel Guzman (12 puncte, 5 pase decisive).

Comenteaza