Surpriză la Sfântu Gheorghe. CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul cu Sepsi

Surpriză la Sfântu Gheorghe. CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul cu Sepsi
| Foto: facebook.com/cfr1907

Pentru prima dată în istoria confruntărilor directe, covăsnenii au reușit să obțină puncte în fața “feroviarilor”, după ce la finalul partidei scorul înscris pe tabelă a fost 1-1.

CFR Cluj a început cum nu se poate mai bine partida de la Sfântu Gheorghe. Deși gazdele au avut prima ocazie, prin Karanovic, “feroviarii” au fost cei care au deschis scorul. În minutul 10, Păun a insistat pentru un balon în careul advers și a reușit să înscrie în poarta lui Fejer. Pereira a putut majora diferența imediat, însă șutul său a trecut puțin pe lângă.

După gol, clujenii s-au retras, iar covăsnenii au preluat inițiativa. Deși nu au fost foarte periculoși la poarta lui Vâtcă, jucătorii lui Sepsi au reușit să egaleze în cele din urmă. Dylan Flores a executat foarte bine o lovitură liberă și l-a învins pe Vâtcă printr-un șut la colțul scurt. Chiar și după ce au restabilit egalitatea, tot covăsnenii au forțat în ofensivă, dar scorul pauzei a rămas 1-1.

Formația din Gruia a început ofensiv partea a doua a jocului și s-a instalat în jumătatea adversă. Totuși, prima ocazie importantă a venit doar în minutul 67, când Păun a centrat în careu, Costache a șutat din prima, dar Fejer a respins.

Minutul 73 a adus un șut puternic al lui Hoban, dar goalkeeper-ul gazdelor a fost din nou la post. La faza următoare Petrila a fost aproape de a marca, dar tabela a rămas neschimbată. Sepsi a răspuns prin Carnat, la intrarea în ultimele 10 minute, dar șutul său a trecut peste poartă. În cele din urmă, scorul a rămas cel de la pauză, 1-1. 

Echipe de start:

Sepsi OSK: Fejer – Dimitrov (Bouhenna ‘67), Barisic, Tincu, Fl. Ștefan – Kilyen (Gal ‘15), Vașvari, Flores, Carnat – Safranko, Karanovic (Salli ‘81)

CFR Cluj: Vâtcă – Butean, Mureșan, Cestor, Peteleu – Itu (Luis Aurelio ‘72), Hoban, Păun – Costache (Petrila ‘68), Rondon, Pereira (Țucudean ‘85)

Pentru clujeni urmează duelul din play-off-ul Ligii Campionilor, împotriva Slaviei Praga. Jocul se va disputa marți, 20 august, de la ora 22:00.

Comenteaza