Surpriză la ȚSKA Sofia. Adversara CFR-ului a semnat cu un antrenor cu peste 300 de meciuri în Premier League

Surpriză la ȚSKA Sofia. Adversara CFR-ului a semnat cu un antrenor cu peste 300 de meciuri în Premier League
| Foto: skysports.com

Formația cu care “feroviarii” se duelează în Europa League a obținut semnătura unuia dintre cei mai importanți antrenori din ultimii ani din prima ligă engleză.

Misiunea CFR-ului în cel de-al doilea meci împotriva bulgarilor ar putea fi mai complicată decât în primul joc din grupa. ȚSKA a trecut prin schimbări importante la nivelul staff-ului tehnic, după demiterea antrenorului Stamen Belchev.

Formația de la sud de Dunăre l-a numit pe Bruno Akrapovic a fost numit ca succesor al lui Belchev, însă din staff-ul bulgarilor va face parte un nume important din Anglia. ȚSKA a ajuns la un acord cu Alan Pardew, tehnician cu peste 300 de meciuri în Premier League, care va ocupa funcția de director tehnic.

Pardew este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din Anglia, în special datorită perioadelor petrecute la West Ham United și Newcastle United. Totuși, englezul vine după o experiență mai puțin reușită la ADO Den Haag, în Olanda.

De-a lungul carierei, britanicul le-a mai pregătit pe Reading, Charlton Athletic, Southampton, Crystal Palace și West Bromwich Albion.

Comenteaza