Surpriză pe Cluj Arena. “Șepcile roșii” s-au încurcat cu Pandurii Târgu Jiu

Surpriză pe Cluj Arena. “Șepcile roșii” s-au încurcat cu Pandurii Târgu Jiu
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a obținut doar o remiză, scor 1-1, în fața unei dintre cele mai modeste echipe ale actualului sezon de Liga a 2-a.

Pe un teren greu din cauza ploii care a curs în ultimele ore la Cluj, “studenții” au încercat să înscrie de la distanță, însă Aldescu a respins (4). Oaspeții au plecat pe contraatac, Dodoi a profitat de greșelile din apărarea clujeană și a înscris în poarta lui Anca-Trip. Imediat, gorjenii au reușit din nou să ajungă într-o poziție favorabilă, însă Velcotă a așteptat prea mult și fundașii “Șepcilor roșii” au respins.

Elevii lui Costel Enache au alergat după golul egalizator, însă frica unui contraatac al Pandurilor a existat permanent în gândul clujenilor. După mai multe încercări nereușite de a depăși apărarea oaspeților, Universitatea Cluj a reușit să marcheze. Ribeiro a centrat din corner, iar Golan, demarcat la colțul lung, a trimis mingea în plasă (31). “Studenții” au continuat să domine autoritar și să pună presiune pe gorjeni, însă scorul pauzei pe Cluj Arena a fost 1-1.

Startul actului secund s-a desfășurat după același scenariu ca și prima parte. Universitatea Cluj a controlat jocul și s-a instalat în apropierea careului advers. Totuși, ocaziile au lipsit, iar terenul din ce în ce mai afectat de ploaie le-a pus probleme “Șepcilor roșii”.

Contrar cursului jocului, minutul 73 a adus o ocazie uriașă pentru oaspeți. După o recentrare în careul mic, Dodoi a rămas singur cu Anca-Trip, însă a trimis mult peste bara transversală. La intrarea în ultimele 10 minute, Taub a șutat bine din lovitură liberă, însă Aldescu a respins (80). Imediat, căpitanul Pandurilor, Pleașcă, a fost eliminat după ce a încasat al doilea cartonaș galben.

În ciuda superiorității numerice, elevii lui Costel Enache nu au reușit să înscrie golul de trei puncte, iar rezultatul final al jocului de pe Cluj Arena a fost 1-1.

loading...
Comenteaza