Surpriză uriașă în Gruia. CFR Cluj suferă prima înfrângere a sezonului în fața lui Gaz Metan Mediaș

Surpriză uriașă în Gruia. CFR Cluj suferă prima înfrângere a sezonului în fața lui Gaz Metan Mediaș
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația condusă de pe bancă de Costin Curelea, în absența lui Dan Petrescu, a cedat în fața medieșenilor, scor 1-2.

Campioana a pus presiune încă din primele minute ale jocului din Gruia, iar Djokovic (7) și Manea (8) puteau deschide scorul, însă șutul primului a fost blocat, în timp ce fundașul “feroviar” a trecut pe sub minge.

După aproape un sfert de oră, Debeljuh a avut o șansă uriașă de a înscrie, însă a trimis peste poartă de la mica distanță (13). Clujenii au continuat să domine echipa oasepte, însă contrat cursului jocului, medieșenii au reușit să înscrie.

Ze Manuel i-a pasat perfect lui Ronaldo Deaconu, care l-a învins pe Sandomierski cu un șut la colțul lung (27). Imediat, Nuno Valente a încercat și el să îl surprindă pe polonez, însă goalkeeper-ul campioanei a reținut fără probleme.

Presiunea CFR-ului a crescut din ce în ce mai tare, iar portarul oaspeților a fost pus la încercare de Djokovic (39) și a reușit să îl blocheze pe Itu, după o acțiune în viteză a mijlocașului (42). Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 0-1.

Clujenii au ieșit concentrați de la cabine și au presat încă din primele secvențe ale actului secund. La cinci minute de la reluare, Debeljuh putea restabili egalitate, însă a trimis peste, fiind incomodat de Yuri.

La fel ca și în prima repriză, oaspeții au scăpat pe contraatac, Dumitru Cardoso a șutat de la distanță, iar execuția sa a fost deviată în plasa porții clujene (60). “Feroviarii” puteau reveni repede în joc, însă centralul partidei a anulat golul lui Costache pentru offside (68).

După o neînțelegere în defensiva adversă, elevii lui Dan Petrescu au reușit să înscrie în prelungiri prin Ciobotariu, însă jocul s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-1. 

Echipe de start:

CFR Cluj: Sandomierski – Susic (Burcă ‘46), Manea, Ciobotariu, Latovlevici – Itu (Păun ‘46), L. Aurelio, Djokovic (Rondon ‘60) – Deac, Debeljuh (Costache ‘66), Pereira

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – Romeo (Trif ’75), Larie, Yuri, Velisar – Alceus, F. Junior (Pambou ’68) – Ciocan (Valente ‘15), Deaconu, Ze Manuel (Horșia ‘75) – N. Dumitru

 

Comenteaza