Surpriză uriașă în Gruia. Sepsi învinge pentru prima dată în istorie CFR-ul și încurcă planurile “feroviarilor”

Surpriză uriașă în Gruia. Sepsi învinge pentru prima dată în istorie CFR-ul și încurcă planurile “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația lui Edi Iordănescu a evoluat dezamăgitor în fața covăsnenilor, a pierdut cu 1-0 și ar putea fi depășită în clasament de FCSB.

Încă din primele minute ale jocului din Gruia, oaspeții au reușit să își impună jocul, chiar dacă situațiile periculoase au lipsit cu desăvârșire. CFR Cluj a părut lispită de idei în ofensivă și a construit greu. Prima oportunitate importantă a venit cu 10 minute înainte de finalul reprizei, când Vașvari l-a pus serios la încercare pe Sandomierski cu un șut de la mare distanță (35).

În cele din urmă, Sepsi a reușit să deschidă scorul în minutul 41. Dumiter a întors de pe linia de fund pentru Safranko, iar vârful slovac a înscris cu o lovitură de cap. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 1-0 pentru covăsneni.

Edi Iordănescu a efectuat trei modificări la pauză, ia actul secund a început cu o șansă uriașă pentru “feroviari” . Omrani a trimis în careu pentru Debeljuh, însă croatul a trimis peste cu toată poarta în față (49). Câteva minute mai târziu, Sandomierski a fost aproape de a le face un cadou oaspeților, când a degajat în Safranko, iar balonul a trecut alături (55).

Deși erau condamnați să câșrige, clujenii nu au putut trece de defensiva celor de la Sepsi. Barajul făcut de jucătorii lui Leo Grozavu s-a dovedit a fi impenetrabil. În ciuda faptului că oaspeții au renunțat total la jocul ofensiv în a doua parte a reprizei secunde, Dumiter putea majora diferența în minutul 69, însă mingea trimisă de el a lovit bara.

În ultimele 5 minute, “feroviarii” au atacat cu toate forțele, însă lipsa de claritate în joc s-a dovedit a fi decisivă. În prelungiri, Omrani a scăpat singur spre poarta lui Niczuly, însă a fost ajuns și a ratat șansa egalării. Astfel, CFR Cluj a pierdut în fața lui Sepsi OSK, scor 1-0.

Comenteaza