Szabolcs Santa s-a despărțit de U-BT: “A fost un vis devenit realitate ca la întoarcerea mea să câștigăm din nou titlul”

Szabolcs Santa s-a despărțit de U-BT: “A fost un vis devenit realitate ca la întoarcerea mea să câștigăm din nou titlul”
| Foto: u-bt.ro

Experimentatul baschetbalist a decis să își continue carierea în orașul său natal, Târgu Mureș.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

După doar un sezon de la revenirea sa la U-BT, Szabolcs Santa a decis să se despartă de “studenți”. În stagiunea precedent, baschetbalistul a strâns 35 de partide în tricoul alb-negru și a înregistrat medii de 3.8 puncte, 2.2 recuperări și 0.2 pase decisive. Mai mult, la finalul sezonului, Szabolcs Santa a cucerit cel de-al doilea titlu de campion alături de U-BT, după cel din 2011.

”A fost un vis devenit realitate ca la întoarcerea mea să câștigăm din nou titlul. A fost un sezon greu din toate punctele de vedere, însă cea mai frumoasă medalie ne-a răsplătit. Îmi pare rău că nu am putut să jucăm în grupele Champions League și că nu am câștigat Cupa României, dar rămân cu amintirea bucuriei câștigării titlului alături de fani, care ne-au împins de la spate tot sezonul.

Mă refer în special la momentul semifinalelor, când au revenit în sală și au stat lângă noi la propriu. Am luat decizia de a mă întoarce acasă, la Mureș, în primul rând din cauza familiei și în al doilea rând deoarece cred în proiectul de acolo. Sper ca de data aceasta să avem succes și să pun umărul la readucerea echipei orașului meu natal acolo unde îi este locul.

Le mulțumesc colegilor și staff-ului pentru încredere! Văd că U își construiește o echipă foarte bună, le doresc tot binele din lume și un sezon excelent, iar fanilor le transmit să o țină tot așa. Haide U și de mere și de nu”, a declarat baschetbalistul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza