Tamaş, pus pe liber de CFR înainte să debuteze oficial VIDEO

Tamaş, pus pe liber de CFR  înainte să debuteze oficial VIDEO
Gabriel Tamaş a fost adus la Cluj la doar o zi după ce fusese implicat într-un scandal scăldat în aburi de alcool, alături de Daniel Pancu. O săptămână mai târziu clubul l-a pus pe liber tot din cauza escapadelor bahice.

Unul dintre cele mai importante transferuri efectuate de CFR Cluj în ultimii ani, Gabriel Tamaş, a intrat într-o minicarte a recordurilor din Gruia. A fost dat afară de gruparea „feroviară" la doar o săptămână după ce a fost prezentat oficial. Preşedintele Iuliu Mureşan spune că s-a ajuns la această soluţie după ce jucătorul a avut mai multe escapade nocturne.

Ultima dintre ele, extrem de mediatizată, s-a petrecut într-un club de manele, şi l-a avut drept coautor pe Florin Costea. Tamaş şi Costea au petrecut până târziu în noapte, iar ultimul a fost implicat într-un scandal verbal cu una dintre chelneriţe, căreia i-a arătat lenjeria intimă, aşa cum se vede pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Ieri, a doua zi după ce au fost făcute publice imaginile, conducerea clujenilor a anunţat că nu mai e cale de împăcare între cele două părţi. Preşedintele CFR-ului a făcut şi o caracterizare plastică a aventurii „de-o noapte" a lui Tamaş în Gruia, spunând că fundaşul „a venit, a băut, şi a plecat". Mureşan a dezvăluit că escapada din clubul de manele e doar ultima din şirul început de jucător imediat după instalarea sa la Cluj. „Unele întâmplări din ultimele zile au apărut în presă, altele nu. S-au întâmplat mai multe lucruri şi nu se mai putea continua. Ştiţi expresia «Veni, vidi, vici!» se poate traduce în cazul lui Tamaş cu «Am venit, am băut, am plecat». Am avut o discuţie azi dimineaţă (n. red. - miercuri dimineaţă) şi am reziliat contractul. Am zis că la următoarea abatere ne despărţim, dar am înţeles că acesta a fost al doilea chef. Sincer, am crezut în el, am vrut să îi dăm o şansă, într-un oraş cu mai puţine tentaţii, ar fi fost un câştig pentru ambele părţi, mai mult pentru el. M-a dezamăgit foarte mult şi pe mine şi pe toată lumea, dar din păcate are o problemă cu alcoolul. Ca medic, îi recomand lui Tamaş să lase alcoolul pentru că nu face casă bună cu ficatul!", a spus Mureşan, la Sport.ro.

Agentul lui Tamaş, Florin Manea, are o variantă puţin diferită, spunând că el şi jucătorul au cerut rezilierea contractului. Manea a recunoscut că fotbalistul său are o problemă cu alcoolul şi tocmai de aceea a luat decizia de a pleca de la Cluj, spunând că nu-l poate ţine închis în casă pe jucătorul în vârstă de 29 de ani. Fostul „internaţional" va rămâne pe tuşă până la iarnă când se va transfera, spune agentul, într-un campionat din străinătate. „A fost o dorinţă de ambele părţi de a pleca, deşi eu m-am bucurat. Nu are rost să le facem atâta publicitate celor de la CFR. El nu a făcut nimic, nu a băut, nu a făcut scandal. Patronul acelui club în care au fost cei doi a vrut să facă un ban, nu vi se pare că a apărut prea repede caseta? El a băut două beri, e ca şi cum aş bea eu un suc. Dacă era beat, dărâma alea pe acolo. Eu sunt supărat pentru că el nu realizează că e un om marcat din cauza celor întâmplate anterior. Totuşi, eu mă bazez pe faptul că e fotbalist, atunci când e în teren nu-mi poate reproşa nimeni nimic. Targetul meu pentru Tamaş nu a fost niciodată România, dar vom găsi o variantă bună la iarnă. Exista posibilitatea să mergem în Belgia, dar ei au vrut un contract până la vară, iar noi doream să plecăm în iarnă. Oricum, i-am spus că trebuie să se trezească şi să renunţe la viaţa dezordonată, dacă mai vrea să joace fotbal de performanţă", a spus impresarul jucătorului, la postul de radio Total Sport FM.

Costea a primit amendă

Florin Costea a plătit şi o amendă consistentă pentru escadapa nocturnă şi a fost avertizat că în cazul în care acest episod se va repeta va avea soarta fostului partener de pahar. Costea a venit în această vară la CFR, fiind unul dintre pariurile preşedinteului Iuliu Mureşan, însă nu a rupt gura târgului în partidele disputate până acum.

 

Etichete
Comenteaza