”Tânăr și neliniștit”. În ce scandal este implicat un jucător transferat de CFR

”Tânăr și neliniștit”. În ce scandal este implicat un jucător transferat de CFR
CFR Cluj a bătut palma, săptămâna trecută, cu unul dintre cei mai promițători tineri din Liga 1: Valentin Costache (19 ani, Dinamo). Tânărul mijlocaș este implicat, însă, într-un nou scandal.

Un grup de suporteri dinamoviști a postat pe reţeaua de socializare Facebook mai multe mesaje "capturate" de pe contul mijlocașului. Unele datează din 2014, altele din 2013 și 2012. Pe atunci, Costache juca la CS Videle.

Într-una dintre postări, se declară un mare fan al rivalei "alb-roșiilor", FCSB. "Când țin cu Steaua! Mă dau mare, mă dau mare!", iar în altele reacționează pozitiv la mesaje în care este ars un tricou al lui Dinamo sau scrie "Anti Dinamo".

Reacția lui Costache a fost ștergerea contului de Facebook. Mijlocașul lui Dinamo, care se va alătura CFR-ului din ianuarie, i-a creat probleme și lui Vasile Miriuță. Înaintea meciului cu Aerostar Bacău (1-0), de la Piatra Neamț, în 16-imile Cupei României, tănârul jucător a băut alături de alți patru colegi.

"Costache e unul dintre jucătorii pe care mi i-am dorit. E un băiat de viitor! E un fotbalist pe care l-am urmărit, un fotbalist tânăr care are multe calități așa cum are și Cristi Manea", declara președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, la scurt timp după transferul lui Valentin Costache.

Valentin Costache a strîns 14 mecuri și a înscris 3 goluri pentru Dinamo în actuala ediție de campionat. Este cotat la 100.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza