Teja schimbă echipa în derby. Cum va arăta "U" în meciul din Gruia

Teja schimbă echipa în derby. Cum va arăta
Învinşi de Dinamo, "studenţii" vor să surprindă în etapa următoare şi să câştige pe terenul rivalilor de la CFR.

Antrenorul Mihai Teja pregăteşte câteva schimbări în echipă, fiind nemulţumit de evoluţia unor jucători. Gafeurul de serviciu, Raul Ciupe, va fi scos din lot, Lungu şi Borza vor lua loc pe bancă, în timp ce Calcan, Takacs şi Cristocea ar putea intra din primul minut.

Universitatea are mare nevoie de puncte pentru a nu se îndepărta de locurile neretrogradabile, iar luni va evolua pe terenul CFR-ului, în derby-ul oraşului. "U" e în scădere de formă după un început bun de an şi a pierdut cu Dinamo după o evoluţie modestă. Antrenorul Mihai Teja e nemulţumit de evoluţia unor fotbalişti şi e hotărât să schimbe echipa standard: "Sunt nemulţumit că am pierdut cu Dinamo şi ne aflăm încă pe loc retrogradabil, dar ne gândim acum la partida cu CFR, pe care mergem să o câştigăm". Raul Ciupe va fi sărit din schemă şi cel mai probabil nu va face parte nici din lot după evoluţia lamentabilă din partida cu Dinamo. De altfel, acesta este unul dintre cei mai mari gafeuri din toată Liga I, Universitatea încasând nu mai puţin de 9 goluri în acest campionat în urma erorilor sale. Târnăcop, fundaş stânga în ultimele meciuri, ar putea fi înlocuit de Gercaliu, greşind mult în ultimele partide. La mijlocul terenului Bucşa este sigur de postul său, dar va face pereche în centru cu Cristocea, urmând ca Daniel Lungu să fie scos din echipă. În faţa acestora va evolua o tripletă formată din Boutadjine (dreapta), Kovacs (centru) şi Calcan (stânga), ultimul urmând să fie titularizat în locul lui Borza. Lemnaru e sigur de postul său şi va juca din primul minut în cazul în care nu se va accidenta până la ora partidei.

Astfel, "U" ar putea începe meciul cu CFR Cluj în următoarea formulă:
Veselovski - Takacs, Abrudan, Neag, Gercaliu - Bucşa, Cristocea - Boutadjine, Kovacs, Calcan - Lemnaru.

Partida dintre CFR şi Universitatea Cluj se va juca luni, de la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct pe Digisport. După 23 de etape scurse din Liga I, CFR ocupă locul 8, cu 31 de puncte, iar „Şepcile roşii" sunt pe locul 16, având 21 de puncte, la trei lungimi de Săgeata Năvodari, ocupanta locului 14, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare.

Cadu: Să o batem pe "U" e tot ce ne-a rămas

Căpitanul CFR-ului susţine că partida cu Universitatea e cea mai importantă dintre cele rămase până la finalul campionatului. "E singurul obiectiv care ne-a mai rămas, să batem Universitatea Cluj. Am discutat cu colegii mei. Nici nu e foarte mult de povestit. Toată lumea ştie ce înseamnă acest meci, e un derby, vrem să câştigăm", a spus Cadu, pentru site-ul ştiridesport.

Comenteaza