Tensiuni în tabăra campioanei. Un fotbalist important a fost exclus din lot de Șumudică

Tensiuni în tabăra campioanei. Un fotbalist important a fost exclus din lot de Șumudică
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a decis să nu se mai bazeze pe unul dintre cei mai experimentați jucători pe care îi are la dispoziție.

CFR Cluj se află în ultimele zile de pregătire înaintea startului noului sezon. “Feroviarii” vor începe stagiunea pe teren propriu, cu un meci în preliminariile Champions League, în compania campioanei Bosniei Herzegovina, Borac Banja Luka.

Totuși, în ultimele zile au apărut tensiuni în interiorul echipei, iar un fotbalist important a fost exclus din lot. Potrivit Fanatik, Marius Șumudică a decis să nu se mai bazeze pe Mario Rondon, după ce atacantul și-a exprimat nemulțumirile în timpul unei ședințe de pregătire.

Având în vedere că antrenorul pare de neclintit în ceea ce privește decizia excluderii din lot, în cursul zilei de astăzi oficialii din Gruia se vor întâlni cu fotbalistul venezuelean pentru rezilierea contractului.

În vârstă de 35 de ani, Rondon a sosit în 2019 la CFR Cluj, a îmbrăcat de 78 de ori tricoul vișiniu, a înscris 14 goluri și a oferit 7 pase decisive.

Alături de “feroviari”, experimentatul atacant a cucerit două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza