Timo Kraus, un oficial din Bundesliga, găsit decedat după mai bine de două luni de la dispariţie

Timo Kraus, un oficial din Bundesliga, găsit decedat după mai bine de două luni de la dispariţie
Timo Kraus, directorul de marketing al lui Hamburg, a fost găsit în portul din oraş. Kraus fusese dat dispărut în noaptea de 8 ianuarie, după ce a participat la o petrecere alături de colegi.

Timo Kraus (44 de ani) a dispărut misterios pe 8 ianuarie 2017, după ce a participat la o petrecere care a avut loc în zona portului. Acesta a plecat cu un taxi spre gara centrală a oraşului, însă n-a mai ajuns la destinaţie. Ultimul semnal al telefonului mobil a fost detectat în zona portului. Însă căutările scafandrilor n-au avut succes, relatează Mediafax.

Până la urmă, un căpitan de vas i-a observat trupul şi a chemat poliţia. Potrivit publicaţiei Spiegel, Kraus a fost identificat în primă fază, după ce a fost găsită cartea de identitatea asupra lui. Medicii legişti au confirmat ulterior că este vorba despre directorul de marketing al lui Hamburg.

Timo Kraus a murit înecat, însă nu se ştie încă împrejurarea în care a avut loc decesul: "Această investigaţie este încă în curs de desfăşurare", a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei din Hamburg.

 

Comenteaza