Tinerii, remarcații lui Silvășan după calificarea în finala Cupei: "Au avut o prestație curajoasă, s-au apărat extraordinar"

Tinerii, remarcații lui Silvășan după calificarea în finala Cupei: "Au avut o prestație curajoasă, s-au apărat extraordinar"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

U-BT Cluj-Napoca a obținut biletele pentru ultimul act al competiției, în urma succesului cu 88-64, în fața celor de la SCM U Craiova.

Campioana României a ajuns din nou în finala Cupei și se pregătește de îndeplinirea primului obiectiv al sezonului. "Studenții" au câștigat fără probleme meciul din semifinale, iar jucătorii tineri au fost remarcații antrenorului.

David Lăpuște a reușit 10 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive, în timp ce Akos Szenkuti a contribuit cu 7 puncte, 2 recuperări și 2 assist-uri.

"Mă bucur pentru victorie, e un pas înainte pentru noi. De acum privim doar spre finală, când vom juca cu trofeul pe masă. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun și să fim pregătiți pentru orice adversar.

Jucătorii noștri tineri au avut o prestație curajoasă, le-am spus să arunce dacă sunt liberi și s-au apărat extraordinar. Au fost în nota echipei și mă bucur pentru ei și pentru evoluția lor", a declarat Mihai Silvășan.

"Nu a fost un meci ușor, dar noi am abordat totul cu maximă concentrare. Mergem mai departe în finala Cupei României și mai avem un meci până să ne îndeplinim unul dintre obiective.

Acum trebuie să ne odihnim și să fim pregătiți pentru finala de miercuri", a spus și căpitanul Patrick Richard, MVP-ul partidei cu 18 puncte și 6 recuperări.

Ultimul act al Cupei României, dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea va avea loc miercuri, de la 19:00.

Comenteaza