Țintă îndrăzneață pentru CFR Cluj. Șumudică a pus ochii pe un mijlocaș experimentat

Țintă îndrăzneață pentru CFR Cluj. Șumudică a pus ochii pe un mijlocaș experimentat
| Foto: wiwsport.com

Formația din Gruia continuă campania de achiziții, iar ultimul jucător intrat în atenția campioanei este un fotbalist obișnuit cu jocurile în cupele europene.

Deși CFR Cluj a bifat 6 transferuri în perioada de mercato, Marius Șumudică își mai dorește întăriri. În cantonamentul din Austria, tehnicianul a pus ochi pe un mijlocaș de la Ludogorets, formație cu care “feroviarii” au remizat, 1-1, într-un joc de pregătire.

Potrivit presei din Bulgaria, antrenorul campioanei și-l dorește pe senegalezul Stephane Badji, alături de care a mai lucrat la Kayserispor. Fotbalistul celor de la Ludogorets ar putea reprezenta o soluție pentru postul de mijlocaș defensiv, care nu e acoperit în prezent.

În vârstă de 31 de ani, Stephane Badji e cotat la 1 milion de euro de către transfermarkt.com și a evoluat în 31 de partide în sezonul trecut, atât în întrecerea internă, cât și în cupele europene.

De-a lungul carierei, mijlocașul a mai evoluat în țara natală pentru ASC Xam-Xam și Casa Sports, în Norvegia pentru Sogndal IL și Brann, în Turcia pentru Basakșehir, Kayserispor și Bursaspor, dar și în Belgia pentru Anderlecht.

În palmaresul său se află două titluri în Bulgaria, o Supercupă a Bulgariei, dar și un titlu în campionatul belgian.

Comenteaza