Tişe invită FCSB să joace pe Cluj Arena returul cu Sporting

Tişe invită FCSB să joace pe Cluj Arena returul cu Sporting
Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, proprietarul Cluj Arena, a făcut o invitaţie celor de la FCSB să vină să joace returul cu Sporting Lisabona la Cluj.

Alin Tişe a declarat marţi că stadionul Cluj Arena poate asigura cele mai bune condiţii pentru returul pe care echipa bucureşteană îl va disputa cu Sporting Lisabona pentru accederea în grupele Champions League.

"Invităm FCSB sa joace pe Cluj Arena. La Cluj Arena gazonul nu a fost schimbat niciodată integral. Dupa UNTOLD care a găzduit 60.000 de persoane pe gazon doar 5% din suprafaţă a trebuit schimbată. Pe când pentru schimbarea gazonului integral pe Naţional Arena s-au cheltuit până acum 1 milion de euro. Cluj Arena a costat 35 de milioane de euro, fărăr TVA, adică 1.100 euro/scaun, iar Naţional Arena a costat 230 de milioane de euro, fără TVA, respectiv 4.000 euro/scaun", a spus preşedintele CJ.

Invitaţia către FCSB a fost făcută de preşedintele forului administrativ judeţean din Cluj după ce presa a relatat în aceste zile că gazonul de pe Arena Naţională arată îngrozitor, cu doar câteva zile înaintea returului cu Sporting Lisabona.

Directorul general al unei firme producătoare de gazon de lângă București, Ovidiu Petrache, a declarat, pentru gsp.ro, că o soluţie pentru ca meciul să se dispute în condiţii optime, ar putea fi schimbarea integrală a gazonului de pe Arena Naţională. Returul dintre FCSB şi Sporting Lisabona este programat pentru miercuri, 23 august.

Comenteaza