TOATĂ SALA, ÎN PICIOARE! Voicu Moldovan: Promit să fac galerie

TOATĂ SALA, ÎN PICIOARE! Voicu Moldovan: Promit să fac galerie
Marţi e ZIUA CLUJULUI, e ziua victoriei. "U" n-a fost niciodată, în ultimii 15 ani, mai aproape de a redeveni campioană la baschet.

Cunoscutul om de baschet Voicu Moldovan, cel care a învăţat să arunce mingea la coş zeci de generaţii de clujeni, inclusiv cea din care făceau parte Mihai Silvăşan şi Paul Chetreanu, susţine iniţiativa ZIUA de CLUj, "Toată sala, în picioare!" 

"Merg la sală chiar şi în patru labe. Este ziua când această echipă va intra în istorie. Voi face galerie şi voi sta în picioare tot meciul, promit. Sper ca fanii să vină îmbrăcaţi în alb, uniform, cum am văzut în sălile marilor echipe. Ar fi frumos pentru mine să văd Universitatea câştigând acest titlu. Le ţin minte pe toate, ţin minte şi argintul câştigat de echipa din care făcea parte Horia Demian. Baschetul e viaţa mea şi nu-i pot uita istoria", a afirmat Moldovan.

Marţi e ZIUA CLUJULUI, e ziua victoriei. "U" n-a fost niciodată, în ultimii 15 ani, mai aproape de a redeveni campioană la baschet. Ne aşteaptă o bătălie pe care Zoki, Dykes şi Silvă o pot câştiga doar cu sprijinul nostru. Nu vom sta nicio clipă pe scaune, vom fi o galerie de 3.000 de voci. Haideţi să ne purtăm favoriţii spre titlu aşa cum numai clujenii ştiu! "Toată sala, în picioare!" este o iniţiativă ZIUA de CLUJ.

Comenteaza