Toate CALCULELE PROMOVĂRII. Cum ajunge “U” Cluj în Liga 1

Toate CALCULELE PROMOVĂRII. Cum ajunge “U” Cluj în Liga 1
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa antrenată de Erik Lincar are șansa de a reveni, marți, pe prima scenă a fotbalului românesc în fața unui stadion care se anunță arhiplin la ora meciului.

Se anunță un stadion plin marți seara, când FC Universitatea Cluj întâlnește AFC Hermannstadt și, în cazul unei victorii, poate da drumul petrecerii. 

Locurile în stadion se epuizează repede, așa că, dacă încă nu ți-ai cumpărat încă bilet, îl poți achiziționa online de aici https://bit.ly/38Xgo1B, dar și de la magazinul oficial de la Cluj Arena (deschis între 13:00 și 19:00), de la standul clubului din Iulius Mall (deschis zilnic între 10:00 și 22:00) sau de la casele de bilete de la Cluj Arena, care vor fi deschise luni între 14:00 și 19:00, iar în ziua meciului de la ora 10:00.

După un sezon plin de încercări, Universitatea Cluj se pregătește de cel mai important duel. “Studenții” întâlnesc marți, de la 19:30, Hermannstadt, iar miza jocului este promovarea directă în prima ligă.

Formația condusă de Erik Lincar începe penultima rundă din play-off la egalitate de puncte cu sibienii, însă păstrează șanse de a încheia chiar pe prima poziție la finalul stagiunii, dacă liderul Petrolul va avea un final foarte slab de campionat.

Pentru a-și asigura încă de marți seara unul din primele două locuri care duc direct în Liga 1, Universitatea Cluj trebuie să câștige contra sibienilor, în fața cărora se află în avantaj în caz de egalitate de puncte la momentul încheierii campionatului, când principalul criteriu de departajare devine locul în clasament la finalul sezonului regular. Vă reamintim că "studenții" au intrat în play-off de pe locul 2, iar Hermannstadt, de pe 3.

În cazul în care derby-ul de marți de pe Cluj Arena se va încheia la egalitate, clujenii trebuie să amâne sărbătoarea până la finalul ultimei etape, în care trebuie să obțină același rezultat cu echipa din Sibiu pentru a promova în Liga 1.

În ultima etapă de play-off, Universitatea Cluj joacă în deplasare cu Concordia Chiajna, iar Hermannstadt primește, la Mediaș, vizita celor de la CSA Steaua.

Petrolul joacă astăzi, acasă, cu Concordia Chiajna și, dacă va obține cele trei puncte, va fi sigură de promovare. În ultima etapă, ploieștenii se deplasează la Slobozia.

Clasamentul play-off-ului Ligii a 2-a, cu două etape înainte de finalul sezonului:

Calculele promovării. Cum ajunge “U” Cluj în Liga 1

Comenteaza