Toate oraşele-gazdă ale Euro-2020, reconfirmate. Arena Naţională rămâne cu patru meciuri

Toate oraşele-gazdă ale Euro-2020, reconfirmate. Arena Naţională rămâne cu patru meciuri

În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA de miercuri, cele 12 oraşe-gazdă ale Campionatul European amânat pentru vara lui 2021 au fost reconfirmate, informează frf.ro.

Toate cele 12 oraşe-gazdă şi-au reafirmat implicarea în proiectul EURO, astfel că UEFA a anunţat, prin decizia Comitetului Executiv din 17 iunie 2020, aceeaşi formulă de desfăşurare a turneului final.

Stadioanele din Roma, Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Amsterdam, Bucureşti, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta vor găzdui partidele de la CE. Turneul final va debuta la Roma, pe 11 iunie 2021, şi se va încheia la Londra, pe 11 iulie 2021, odată cu disputarea finalei.

"UEFA a luat o decizie importantă prin amânarea Euro-2020, oferind posibilitatea competiţiilor interne să se încheie. Comunitatea fotbalistică a dat dovadă de unitate în această criză nemaiîntâlnită. Suntem recunoscători fiecăruia dintre cei care lucrează pentru a putea depăşi cu bine această perioadă. Sunt încântat să văd că fotbalul se reia şi sunt convins că nu va mai dura mult până când ne vom putea reîntâlni cu fanii pe stadion", a punctat preşedintele UEFA, Aleksander Čeferin.

Turneul UEFA Euro-2020 îşi va păstra aceeaşi denumire şi în anul 2021. 

FRF şi Guvernul României şi-au anunţat disponibilitatea de a găzdui mai multe meciuri la Bucureşti, în cazul în care vreunul dintre oraşele-gazdă ar fi renunţat.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza