Toni Petrea a vorbit despre scurtul mandat de la "U" Cluj. De ce crede că a eșuat

Toni Petrea a vorbit despre scurtul mandat de la "U" Cluj. De ce crede că a eșuat
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fostul antrenor al echipei clujene a discutat despre perioada petrecută alături de "studenți".

Numit înaintea sezonului la Universitatea Cluj, Toni Petrea nu a reușit să impresioneze în cele două luni petrecute în alb și negru, iar eșecul din derby-ul cu CFR a adus la îndepărtarea sa și revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău.

La aproape 4 luni de la despărțirea de echipa clujeană, tehnicianul a vorbit despre scurtul său mandat, dar și despre cauzele plecării sale.

"Din punct de vedere tehnic, ca antrenor, aș spune că elementele care au dus la acele rezultate au fost faptul că nu prea am jucat la Cluj, ci la Mediaș, lucru care a contat.

Doar cu CFR am jucat acasă și a fost 3-4, noi dominând partida. Cu Rapid, altă echipă grea, am dat practic două autogoluri.

Câțiva jucători din primul 11 au venit târziu la echipă, Vătăjelu, Mitrea, Dimitrov sau Popadiuc. Nu aveau relații de joc. Poate dacă exista mai multă răbdare, veneau și victoriile", a declarat antrenorul pentru iamsport.

O victorie, 3 remize și două înfrângeri sunt rezultatele înregistrate de Toni Petrea în meciurile oficiale pe banca tehnică a Universității Cluj.

Comenteaza