Toni Petrea anunță că are parte de susținerea conducerii: "Am discutat. Nu s-a pus problema de un ultimatum"

Toni Petrea anunță că are parte de susținerea conducerii: "Am discutat. Nu s-a pus problema de un ultimatum"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a dezvăluit că a primit asigurări din partea conducătorilor clubului că poziția sa nu este în pericol.

Startul de sezon și jocul modest al "studenților" a dus la apariția zvonurilor conform cărora Toni Petrea ar urma să fie demis, iar Eugen Neagoe și Marius Șumudică sunt numele celor doi posibili înlocuitori. Cu toate acestea, tehnicianul "Șepcilor roșii" a primit asigurări din partea conducerii că nu urmează să fie schimbat.

"Am discutat cu cei din conducere. Am vrut să știu care e situația, mi s-a spus că nu s-a pus problema de așa ceva. Mai mult nu mă interesează. Îmi doream doar să știu dacă voi putea să muncesc în continuare.

Nu pot să spun că am avut un început foarte bun, dar avem o singură înfrângere. Jocul nu a fost în anumite momente așa cum ne dorim. Dar dacă stăm și analizăm golurile primite, cred că am avut parte de neșansă în anumite momente.

Nu s-a pus problema de un ultimatum. Cred că se pune presiune pe club, au apărut diverse speculații, atât în ceea ce mă privește, cât și în privința transferurilor. Au apărut nume despre care nu știam. E o presiune puțin cam mare, dar trebuie să o absorbim cumva", a explicat antrenorul.

Petrea neagă conflictul cu vestiarul

Unul dintre motivele care au stat la baza începutului slab de stagiuni s-a vehiculat a fi relația tehnicianului cu jucătorii. Cu toate acestea, antrenorul dezvăluie că nu există un conflict între el și fotbaliști, iar în vestiar nu au apărut bisericuțe.

"Nu am avut probleme cu nimeni. Probabil sunt unii supărați că nu joacă. Nu am avut parte de discuții contradictorii. Eu trebuie să fac echipa să joace. Vedem, analizăm de ce nu au primit mai multe șanse.

E important să văd atitudine și în antrenament și în meciuri. Pe unii i-am văzut că nu au adus plusul de care aveam nevoie.

Avem jucători cu multă experiență, au fost colegi și prin alte părți. Nu există tabere sau bisericuțe. Eu sunt deschis față de ei, putem discuta orice problemă", a declarat Toni Petrea.

Comenteaza