Toni Petrea și-a făcut planul pentru Derby-ul Clujului: "Sper să îi punem în dificultate"

Toni Petrea și-a făcut planul pentru Derby-ul Clujului: "Sper să îi punem în dificultate"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității a prefațat duelul cu CFR din etapa cu numărul 6 a sezonului regulat al Superligii.

Dacă sezonul trecut întâlnirile dintre cele două rivale au avut loc în perioada rece a anului, primul episod al duelului din actuala stagiune se va disputa într-o atmosferă fierbinte. Universitatea revine pe Cluj Arena, iar Toni Petrea se așteaptă la un meci complicat în fața CFR-ului.

Antrenorul i-a lăudat pe adversari, dar consideră că susținerea venită din tribune și modul în care se vor motiva elevii săi ar putea face diferența în Derby. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar bun, schimbat față de sezonul trecut. Jucăm acasă în sfârșit și, cu sprijinul suporterilor, sper să facem un meci bun și să câștigăm. Pentru noi, pentru toată lumea e foarte importantă victoria.

Am avut sprijinul suporterilor la Mediaș, dar nu ne simțeam ca acasă. Băieții ziceau că de abia așteaptă să intre pe arenă și să joace mult mai bine. E rivalitate și cred că fiecare jucător, chiar dacă e venit de curând, e conștient ce înseamnă acest meci. CFR practică un fotbal interesant, au schimbat sistemul.

Noi ne-am pregătit, sper să dăm o replică bună și să îi punem în dificultate. Forța echipei e periculoasă. Am încercat în această săptămână să nu îi încarc prea mult. Se știe rivalitatea și importanța acestui meci.

Toți trebuie să se gândească doar la joc și să joace cu plăcere. Sunt niște trăiri înaintea unui meci, dar odată cu apropierea de ora jocului dispar emoțiile. Sper să fie cât mai multă lume și să încurajeze echipa. De când am venit prima oară pe Cluj Arena mi-a plăcut. Mă bucur că în sfârșit putem juca acasă", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj se va disputa luni, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu CFR Cluj!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza