Tony şi Mendy, doriţi „la pachet" în Ştefan cel Mare

Tony şi Mendy, doriţi „la pachet
Anthony Nwakaeme (foto dreapta) şi Gaston Mendy (foto stânga) au oferte pe masă de la Dinamo şi ar putea semna cu formaţia lui Mulţescu după 30 iunie.

Universitatea Cluj a reuşit un retur neaşteptat şi s-a salvat en fanfare de la retrogradare, însă lotul poate suferi modificări majore în funcţie de hotărârea pe care o va da TAS-ul. "Studenţii" sunt la mare căutare pe piaţa transferurilor, mai ales că majoritatea îşi încheie contractele cu "U" Cluj.

Dinamo a pus ochii pe Tony şi Mendy, jucători curtaţi, însă, şi de alte formaţii din România. Atacantul nigerian e dorit şi de Steaua, însă clubul din Ghencea ezită să-i ofere un contract după ce l-a supus unor teste fizice ce au relevant că acesta ar avea probleme medicale. Dinamo vrea să profite şi i-a propus deja un angajament, însă Tony nu a semnat deocamdantă un contract. Fotbalistul este plecat în Nigeria şi va reveni în câteva zile în România, după care va da un răspuns ofertei primite din Ştefan cel Mare.

Un alt jucător care ar putea face pasul la Dinamo este fundaşul de bandă stângă Gaston Mendy. Fotbalistul a fost ofertat de bucureşteni şi în urmă cu un sezon, dar atunci a refuzat propunerea. Mendy a intrat din nou pe lista de achiziţii a echipei dinamoviste, fiind dorit de noul antrenor Gheorghe Mulţescu.

Etichete
Comenteaza