Topul celor mai bine cotați jucători din lotul Universității. Sabău are sub comandă o echipă de 10,3 milioane de euro

Topul celor mai bine cotați jucători din lotul Universității. Sabău are sub comandă o echipă de 10,3 milioane de euro
| Foto: Facebook / FC Universitatea Cluj

Lotul FC Universitatea Cluj este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt.com la 10,3 milioane de euro, scrie TempoU.ro. Media de vârstă a echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău este de 25,24 de ani. 

Două dintre cele trei transferuri ale Universității în această iarnă au intrat direct în topul celor mai valoroși fotbaliști. Ianis Stoica, venit împrumut de la FCSB, este cel mai scump jucător al clujenilor, fiind evaluat la 900.000 de euro.

Celălalt fotbalist care s-a alăturat alb-negrilor în această iarnă, fundașul central Andrei Miron, este pe locul doi în top, cu o valoare de 700.000 de euro.

Podiumul este închis de Gabriel Simion, transferat în vară din Cipru, evaluat tot la 700.000 de euro.

Citește pe tempoU.ro topul complet al celor mai valoroși fotbaliști ai FC Universitatea Cluj.

3+1 noutăți la primul antrenament din 2023

Jucătorii Universității Cluj s-au întors astăzi din vacanță și au avut parte de primul antrenament sub comanda staff-ului tehnic condus de Ioan Ovidiu Sabău.

Noul antrenor a avut 25 de jucători sub comandă, printre care și noile transferuri: fundașul central Andrei Miron (28 de ani, venit de la Hapoel Haifa), atacantul Ianis Stoica (20 de ani, FCSB) și fundașul Dorinel Oancea (25 de ani, Mioveni).

Tot la capitolul noutăți poate fi trecută și întoarcerea mijlocașului Romario Pires, pus pe liber de fostul antrenor Eugen neagoe înainte de sărbători.

Iată lista completă a fotbaliștilor prezenți la primul antrenament al anului:

Portari: Plamen Iliev, Andrei Gorcea, Sebastian Păun
Fundași: Ștefan Vlodoiu, Dorinel Oancea, Krystian Nowak, Andrei Miron, Florin Ilie, Denis Ispas, Andrei Pițian, Marius Briceag
Mijlocași: Romario Pires, Ioan Filip, Martin Remacle, Gabriel Simion, Ovidiu Bic, Florian Haită, Alexandru Chipciu, Ovidiu Horșia
Atacanți: Dragoș Tescan, Albert Hofman, Mamadou Thiam, Adrian Bălan, Ianis Stoica, Lorand Fulop

„Studenții” urmează să plece miercuri în Turcia, pentru un cantonament în Antalya, între 4 și 14 ianuarie, perioadă în care vor avea loc trei jocuri de pregătire, cu FC Zurich, DVSC Debrecen și Schaffhausen.

Comenteaza