Totul pentru "U"! "Vreau să-mi închei cariera la Cluj"

Totul pentru
Una dintre veteranele handbalului clujean sfidează criza financiară și e gata să-și încheie cariera la clubul de la care a prins mai multe turnee finale.

Florina Chintoan, căci despre ea este vorba, handbalista legitimată la "U"-Alexandrion, nu-și lasă la greu echipa de suflet. Din Ungaria, acolo unde participă cu echipa națională a României la Campionatul European, ea le promite fanilor de acasă că va rămâne în linia întâi. 

Recent, de dragul Universității, clujeanca a refuzat paradisul financiar de la HCM Baia Mare.

"Fac handbal cu zâmbetul pe buze, sportul care îmi place cel mai mult. Pentru mine contează foarte mult să fac alegerea cu sufletul şi pot să spun că "U" Cluj este echipa mea de suflet. Cred că acolo vreau să-mi închei cariera", a declarat "Roza", în Prosport

Lăudată de Tadici

Chintoan s-a numărat printre remarcatele antrenorului Gheorghe Tadici, după meciurile din grupa preliminară.

"Este o jucătoare foarte bună, în anumite jocuri poate să fie mult mai utilă decât Manea, la apărarea avansată ea este foarte mobilă, are apariţii surprinzătoare, dar la jocurile cu apărări solide este mai dificil să se demarce", a spus acesta. 

România s-a calificat, joi, în grupele principale ale Campionatului European din Ungaria și Croația după ce a învins la limită Ucraina, scor 23-22, în ultimul meci din grupa B preliminară. Sâmbătă, în prima lor partidă din "principale", "tricolorele" au pierdut dramatic în fața unguroaicelor (20-19).

Spania, Ungaria și Polonia sunt adversarele României în grupa principală I.

Cinci goluri a marcat Chintoan la CE. Câte două cu Danemarca respectiv Ucraina și unul contra Ungariei.

Comenteaza