Trădare în Gruia. Un dublu campion cu CFR va semna cu marea rivală FCSB

Trădare în Gruia. Un dublu campion cu CFR va semna cu marea rivală FCSB
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un fotbalist care a evoluat în ultimii doi ani sub comanda lui Dan Petrescu a ales să părăsească formația “feroviară” și a ajuns la un acord cu echipa din capitală. 

Cele două rivale s-au luptat în ultimii ani pentru titluri în Liga 1, dar și pentru mai mulți fotbaliști. Acum, un fotbalist ce a pus umărul la ultimele două campionate câștigate de CFR a ales să semneze cu marea rivală. Lui Thierry Moutinho i-a expirat înțelegerea cu formația din Gruia și, potrivit GSP, portughezul a ajuns la un acord cu FCSB. Jucătorul ar urma să câștige 150.000 de euro pe sezon la formația roș-albastră.

În vârstă de 27 de ani, Moutinho a evoluat de-a lungul carierei la formații precum Servette (Elveția), Albacete, Mallorca sau Tenerife (toate Spania). În sezonul precedent, portughezul a evoluat în 20 de partide pentru CFR, reușind să înscrie o dată și să ofere două pase decisive. Singurele trofee din palmaresul mijlocașului sunt cele două titluri cu CFR Cluj.

Moutinho se înscrie pe o listă de fotbaliști care au făcut pasul din Gruia spre FCSB, care îi mai conține pe Romeo Surdu, Antonio Semedo, Sulley Muniru sau Antonio Jakolis. 

Comenteaza