Tragedie în fotbal. Un jucător pe care îl voia "U” Cluj, decedat la doar 21 de ani

Tragedie în fotbal. Un jucător pe care îl voia "U” Cluj, decedat la doar 21 de ani

O veste tragică zguduie fotbalul european. Un jucător de care se interesa “U” Cluj, Joseph Bouasse Perfection, a murit, la doar 21 de ani.

Potrivit publicaţiei Football-Italia, fostul mijlocaş a făcut un stop cardiac spontan. Decesul a avut loc în noaptea de duminică, potrivit Digisport. "O veste tragică pentru lumea fotbalului. Joseph Perfection Bouasse Ombiogno, născut în 1998, cu un trecut la Roma, a murit", titrează publicaţia Serie B News.

"AS Roma plânge moartea fostului jucător Joseph Perfection Bouasse Ombiogno şi este aproape de rudele sale şi în aceste momente grele", a transmis clubul AS Roma. Camerunez de origine, Bouasse a fost selecţionat de Walter Sabatini în urma unui trial la Trigoria, în 2016. A jucat doar la echipa U19 a romanilor. În total, a bifat 12 meciuri oficiale.

Cu prima echipă a Romei doar s-a antrenat şi i-a avut colegi pe Totti sau De Rossi. În ianuarie 2017, el a fost împrumutat o jumătate de sezon la Vicenza, după care s-au interesat mai multe echipe, printre care și Universitatea Cluj.

Presa din străinătate a scris despre dispariția tânărului fotbalist legitimat: "Plecat din Camerun pentru o viață mai bună, Joseph a ajuns prima oară în Roma. Aici a fost abandonat de agentul care îi promisese o viață mai bună, chiar în Gara Termini.

A fost salvat de un club din Serie C, iar apoi a un scouter al Romei l-a remarcat la un joc amical. S-a antrenat cu prima echipă sub comanda lui Spalletti, unde s-a înțeles foarte bine cu De Rossi și Nainggolan", se arată într-un material publicat de La Repubblica.

Povestea lui Bouasse este una de scenariu de film - în 2015 a ajuns la Roma ca emigrant. În cele din urmă a ajuns să se antreneze cot la cot cu Francesco Totti, Daniele de Rossi și Nainggolan, belgianul cu care semăna la stil de joc. Din vara lui 2018, Bouasse rămăsese liber de contract. 

Comenteaza