TRAGEDIE! Un fost jucător de la CFR Cluj A MURIT călcat de tren

TRAGEDIE! Un fost jucător de la CFR Cluj A MURIT călcat de tren
| Foto: news.ro

Pelayo Novo, fostul jucător de la CFR Cluj, a murit după ce a fost călcat de tren. Acesta avea doar 32 de ani. 

Pelayo Novo a fost călcat de un tren care mergea pe ruta Oviedo - Siero. Ambulanța a ajuns de urgență la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostului fotbalist, notează AS.com.  

Acesta a murit în jurul orei opt după-amiaza, potrivit presei spaniole. Momentan nu sunt cunoscute circumstanțele în care Pelayo a ajuns să fie călcat de tren, fiind o anchetă în desfășurare.

Pelayo Novo a început fotbalul la Oviedo, apoi a mai trecut pe la Elche, Cordoba și Lugo, înainte de a semna cu CFR Cluj, în vara anului 2017.

Mijlocașul spaniol a rezistat doar două luni în Gruia, Dan Petrescu l-a anunțat că nu intră în calculele sale, iar Novo a semnat cu Albacete, formație din La Liga 2.

Ibericul a suferit un accident teribil în 2018. Înaintea unui joc de campionat, a căzut de la etajul trei al unui hotel și a fost nevoit să se retragă din fotbal.

Novo a avut mari probleme și se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile, dar nu a cedat. A schimbat fotbalul cu ”sportul alb” și a ajuns al 12-lea jucător al lumii la tenis în scaun cu rotile.

Comenteaza