Transfer de Liga 1 pentru “U” Cluj. Un fost mijlocaș al FCSB-ului a semnat cu “Șepcile roșii”

Transfer de Liga 1 pentru “U” Cluj. Un fost mijlocaș al FCSB-ului a semnat cu “Șepcile roșii”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Echipa clujeană a bifat un nou transfer, prin aducerea lui Sebastian Chitoșcă, fotbalist cu peste 100 de prezențe în primul eșalon.

După două rezultate negative, Universitatea Cluj a mutat pe piața transferurilor și a obținut semnătură unui fotbalist care poate ajuta atacul echipei pregătite de Bogdan Lobonț. Este vorba despre Sebastian Chitoșcă, jucător crescut de Ceahlăul Piatra Neamț și care a trecut și pe la FCSB. Mijlocașul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

“Am venit la Universitatea Cluj cu încredere și entuziasm, e un pas înainte în cariera mea. Am ajuns la un club cu tradiție, pe care l-am întâlnit de multe ori în Liga 1. Sper din toată inima să fac o treabă bună alături de colegii mei, de staff și de conducere, iar la finalul acestui sezon să promovăm”, a declarat Chitoșcă, pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani evoluează în principal ca mijlocaș stânga, dar poate juca pe orice poziție la mijlocul terenului. De-a lungul carierei a trecut pe la Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari, FC Brașov și FC Botoșani.

Comenteaza