Transfer de top încercat de CFR. Clujenii își doresc un schimb cu CS U Craiova

Transfer de top încercat de CFR. Clujenii își doresc un schimb cu CS U Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana încearcă să profite de dorința oltenilor de al achiziționa pe Alex Ioniță și să îl dea la schimb pe fostul rapidist pentru un mijlocaș central.

Încă din pauza de iarnă, formația craioveană încearcă să obțină semnătura lui Alex Ioniță, pe care îl consideră drept piesa lipsă din ofensivă. Totuși, “feroviarii” nu au fost dispuși să îl lase să plece pe mijlocaș la jumătatea sezonului recent încheiat. Acum, potrivit GSP, mutarea ar putea avea loc, dar nu pentru o sumă de bani și pentru un schimb cu Alexandru Mateiu.

Mijlocașul central al Craiovei este privit ca soluția perfecta pentru linia mediană a campioanei. Dan Petrescu încearcă să găsească înlocuitori pentru veteranii Culio (35 de ani) și Hoban (36 de ani), iar jucătorul originar din Brașov este pe placul tehnicianului. Transferul are cu atât mai multe șanse, cu cât oltenii l-au achiziționat deja pe albanezul Qaka, cel care evoluează pe poziția lui Mateiu.

În vârstă de 29 de ani, Alexandru Mateiu a jucat doar pentru FC Brașov și CS U Craiova. Mijlocașul a îmbrăcat tricoul oltenilor de 157 de ori și a cucerit Cupa României alături de formația craioveană. Pentru postul de mijlocaș central CFR Cluj l-a mai transferat în această vară pe Luis Aurelio, de la Gaz Metan Mediaș.

Comenteaza