Transfer exotic în Gruia. CFR și-a luat un mijlocaș chinez

Transfer exotic în Gruia. CFR și-a luat un mijlocaș chinez
Campania de achiziții a CFR-ului continuă și în acest început de septembrie. ”Feroviarii” au luat un mijlocaș din China.

Legitimat ultima dată la Zhejiang Yiteng (liga a doua din China), Lu Yuefeng este al 16-lea transfer făcut de CFR Cluj în sezonul curent. Yuefeng are 21 ani și este primul jucător chinez din istoria formației din Gruia, dar și a Ligii 1.

Acesta a semnat contractul cu "feroviarii" în cursul zilei de duminică, potrivit paginii de Facebook a CFR-ului. Antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a avut o experiență în China ca tehnician, la Jiangsu Suning (2015-2016).

Bokila merge la Dinamo

CFR este în schimb pe punctul de a se despărți de Jeremy Bokila (28 ani). Congolezul împrumutat de la Akhisar Belediyespor (Turcia) a pierdut concurența din atacul ”feroviarilor” în fața lui Urko Vera (3 goluri), Ibrahima Balde (2 goluri) și Billel Omrani (un gol). A prins 5 meciuri în acest sezon, fără să marcheze vreun gol. Bokila are șanse foarte mari de a merge la Dinamo.

”Sunt şanse mari ca el să meargă acolo. Însă transferul nu e perfectat încă. Mai sunt unele lucruri de pus la punct. În primul rând Bokila este împrumutat la noi, el aparţine unui club din Turcia (Akhisarspor, n. red.), aşa că este nevoie de un acord în trei pentru ca mutarea să se facă”, a spus oficialul ardelenilor, Iuliu Mureșan, citat de Agerpres.

Bokila putea ajunge la Dinamo încă de la începutul campionatului, dar a ales CFR-ul datorită ofertei mai bune pe care i-au făcut-o ”feroviarii”.

Comenteaza