Transfer între rivale. Un jucător al Universității Cluj a semnat cu UTA

Transfer între rivale. Un jucător al Universității Cluj a semnat cu UTA
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Formația arădeană, una dintre candidatele la promovare în sezonul viitor, a reușit să obțină semnătura unui mijlocaș al “Șepcilor roșii”.

Universitatea Cluj a transferat o întreagă echipă în această vară, însă s-a și despărțit de mulți dintre oamenii care s-au luptat pentru promovare în sezonul trecut. Ultimul pe lista celor care au părăsit formația clujeană este Octavian Ursu. Mijlocașul a semnat un contract cu UTA, una dintre principalele contracandidate la promovare ale “studenților”.

Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, s-a declarat încântat de noua achiziție. “Imediat când am aflat că Ursu pleacă de la Cluj am insistat să ne asigurăm serviciile sale. Este un fotbalist bun, tânăr, la origine mijlocaș dreapta, acolo unde avem mai multă nevoie după ultimele evenimente. E excelent și că el va pleca cu noi în Slovenia, iar astfel nu va rata nicio zi de cantonament”, a spus tehnicianul, potrivit sportarad.ro

Ursu a vorbit despre transfer. “Mă bucur că am ajuns la UTA, o echipa de tradiție, cu suporteri frumoși. Știu ce înseamnă presiunea unei echipe importante, mă motivează, sunt pozitiv și sper să-mi demonstrez valoarea. Nu vreau sa vorbesc prea mult acum, vreau să vorbesc pe teren”, a declarat mijlocașul.

În vârstă de 24 de ani, Ursu a fost crescut de Universitatea Cluj, dar a mai evoluat de-a lungul carierei la Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu-Mureș, Olimpia Satu Mare și Poli Timișoara.

Comenteaza