Transfer surpriză pe axa CFR Cluj-Dinamo. “Feroviarii” trimit un mijlocaș în Ștefan cel Mare

Transfer surpriză pe axa CFR Cluj-Dinamo. “Feroviarii” trimit un mijlocaș în Ștefan cel Mare
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a cedat, sub formă de împrumut, către clubul din capitală un jucător care a prins doar 31 de minute în actualul sezon.

Plecările de la CFR Cluj continuă, iar ultimul pe lista celor care nu vor mai evolua pentru “feroviari” în viitorul apropiat este Cătălin Itu.

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a fost împrumutat de formația clujeană la Dinamo, transfer confirmat de fostul președinte din Gruia și actual administrator special al “Câinilor roșii”, Iuliu Mureșan.

“Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc și pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

Și, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo și așa mai departe. Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greșeală”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Fanatik.

Mijlocașul sosit la CFR Cluj de la Unirea Dej a strâns 66 de prezențe în tricoul vișiniu, a înscris de șapte ori și a oferit cinci pase decisive.

Comenteaza